Plooi Coaching 's-Hertogenbosch - ontplooit mensen
<title>Wat onderscheidt mij als coach??</title>
<meta name="description" content="coaching is niet mijn vak, maar mijn passie. En dàt merk je in aanpak, in doortastendheid, in resultaat!">
Coachprofiel

"Het is mijn passie om mensen te begeleiden in hun ontdekkingsreis naar zichzelf,
door het in de oorsprong aanpakken van het probleem; daar waar de sleutel zit om te komen tot een duurzaam positief resultaat": 

 
Feedback van relaties kun je hier lezen en op mijn Linkedin-profiel.

Vakinhoudelijke opleidingen en een ruime ervaring helpen me om de vraag achter de vraag te ontdekken, en daar doel- en resultaatgericht met jou aan te werken. Als coach ben ik een stevige spiegel die jou doortastend en doelgericht bij jezelf brengt.

Die jou bewust maakt van jouw onbewuste beperkende patronen om je vervolgens te helpen die in de oorsprong duurzaam los te laten; die jou in verbinding brengt met jouw kwaliteiten en je helpt om die maximaal in te zetten. 


In de gesprekken wordt geschakeld tussen doorvragen, confronteren, meebewegen, laten ervaren, opvangen.
Speerpunten in mijn begeleiding zijn persoonlijke stevigheid (eigenheid, authenticiteit), vitaliteit en levensvisie (bewust keuzes maken).

Vanuit een ruime management- ervaring en bedrijfskundige achtergrond ben ik daarnaast in staat mijn aanpak te vertalen naar team- en organisatieniveau. Hiermee draag ik graag bij in missie- strategie- en cultuurtrajecten binnen organisaties.

De professionele diversiteit in mijn  aanpak draagt bij aan het resultaatgericht en duurzaam bereiken of zelfs overtreffen van het vooraf bepaalde doel.

Achtergrond:
Vóór 2006 werkte ik als mensenmanager op operationeel en strategisch niveau binnen een zakelijke omgeving.  Ervaringen op zakelijk en privégebied brachten me uiteindelijk bij wie ik werkelijk ben; na het volgen van meerdere coachgerelateerde opleidingen zet ik mij sinds 2006 in als erkend, doorleefd  en gepassioneerd coach. Eerst in loondienst bij een gerenommeerd bureau, vanaf 2009 als zelfstandig ondernemer.
 
Ik coach en train mensen en teams op aanvraag van:

Opdrachtgevers :
Ricoh, TNO, Interpolis, Achmea, IFF, Rabobank Nederland, Gemeente ‘s- Hertogenbosch, Rabobank Hart van Brabant, Rabobank 's-Hertogenbosch e.o., Berenschot, ING, Geofox Lexmond, Allianz Versicherungen, Waterschap Dommel en Aa, Gemeente Breda, Provincie Noord Brabant, Gemeente Tilburg, UWV, Antea, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Baker Tilly Berk Accountants, Dura Vermeer, Mars, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Van Lanschot Bankiers, Woonveste, Lectric Group, Baker Tilly Berk Accountants, BDO Accountants.

Verwijzers
huisartsen, arbodiensten, GGZ.

Particulieren

Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Naast individuele begeleiding ga ik, waar nodig, ook graag met organisaties en teams in gesprek over samenwerken, richting en synergie.