Plooi Coaching 's-Hertogenbosch - ontplooit mensen
eigenheid, vitaliteit
<head> Begeleiding bij vitaliteit, zelfbeeld, reintegratie, rouw en competentie- ontwikkeling </head>
Plooi Coaching vindt met jou de antwoorden op vragen met betrekking tot:
 
  • Vitaliteit en burnout
  • Zelfbeeld/ eigenwaarde
  • Reïntegratie vanuit ziekte
  • Rouwverwerking
  • Competentie- ontwikkeling
  • Interpersoonlijke  en Managementvaardigheid
 
 coach den bosch stress stresscoach burnout  burnoutcoach counseling therapie vitaliteit vitaliteitscoa  eigenheid Vitaliteit:
Hoe tevreden ben ik over mijzelf en mijn huidige leven, en wat zou ik hierin willen veranderen? Wat geeft me energie en wat kost mij energie? Hoe geef ik hieraan concreet invulling?
Ben ik op tijd met mijn vraag of is gericht vitaliteitsherstel nodig?

Afhankelijk van de vraag stellen we samen een maatwerkbegeleiding op.
 
Zelfbeeld/ eigenwaarde:
Welke dieperliggende ervaringen, gedachten en overtuigingen hinderen me in het maken van mijn keuzes, en het leiden van mijn leven? Door interventies op bewust en onderbewust niveau word je in staat gesteld om snel en doelgericht jouw innerlijke balans te hervinden.
 
Reïntegratie vanuit ziekte:
Wat was de aanleiding van mijn uitval? Wat heeft die uitval mij gebracht? Hoe (her)vind ik snel en gericht mijn kracht en eigenheid en maak ik herhaling tot een onmogelijkheid?
 
Rouwverwerking:
Het verlies van een dierbare is een ingrijpende ervaring, voor omgeving zonder die ervaring vaak moeilijk te bevatten.
Bij verlies en rouw hoort een proces wat ieder mens direct of op een later moment doorloopt, in zijn eigen tempo. Begeleiding is gericht op het herkennen, gericht en bewust doorlopen van fases in dit proces om het gevoel zo de plaats te geven die het verdient.
 
Competentie- ontwikkeling:
Welke vaardigheden en persoonlijke inbreng worden van mij gevraagd in mijn huidige en toekomstige baan? Welke vaardigheden heb ik al in huis? Hoe maak ik het mogelijk om die ook effectief in te zetten? Hoe ontwikkel ik mij hierin verder?

Interpersoonlijke vaardigheid:
Hoe maak je als mens verbinding met een ander? Hoe maak je van een gesprek een goed gesprek? Coaching op basale vaardigheden die jou in elk levensgebied kunnen helpen meer jezelf, èn in verbinding te zijn.
 
Managementvaardigheid:
Wat maakt mij een goede manager? Hoe geef ik situationeel leiding, hoe maak ik van mijn medewerkers een team, hoe herken en stimuleer ik de  taakvolwassenheid en zelfstandigheid van mijn medewerkers? Wat is de meest effectieve manier van managen?
 

 
Vergoeding

Ziektekostenverzekeraars erkennen de kwaliteit van begeleiding door Plooi Coaching. Afhankelijk van jouw zorgverzekering zijn de kosten voor individuele begeleiding daarom (deels) bij jouw verzekeraar te declareren. Meer informatie over vergoeding door jouw ziektekostenverzekeraar, of vanuit pgb vind je
hier.
 
Begeleiding is mogelijk in Nederlands en Engels.