Plooi Coaching 's-Hertogenbosch - ontplooit mensen
RSS Volgen

Recente posts

Snel uit de kreukels na "" in de #kreukels ?
Logo in wording

Categorieën

markt
NLP
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Logo in wording

Een logo krijgt vorm!
en laat hier weten welk logo jou het meeste aanspreekt, en waarom!

17 Reacties op Logo in wording:

Comments RSS
Bart Croughs on dinsdag 6 maart 2012 19:46
Hoi Vincent, Het logo dat mij het meest aanspreekt is dat van aquinones. Waarom? Omdat het mooi, menselijk, schitterend en oneindig is. Succes ermee, Bart
Reageren op een reactie


Rien van der Burgt on woensdag 7 maart 2012 9:25
Ik vindt het logo van scopus het best sterk door eenvoud andere logo's zijn erg druk en leiden af. mvg Rien
Reageren op een reactie


Paul van der Wolf on woensdag 7 maart 2012 10:04
Het beeld onderscheid zich doordat het een mens is dat samen met anderen is. Naast de vouwen en kleurverschil (waarmee de middelste figuur in de spotlight staat) straalt het beeld ook "samen, met elkaar, niet alleen, en steun" uit. Ontplooien doe je niet alleen maar maakt onderdeel uit van je systeem.
Reageren op een reactie


Marjo on woensdag 7 maart 2012 16:37
Graphicds spreekt mij het meest aan. De trap is voor mij het verleden van de plooien die als fundament dienen voor de gladgestreken toekomst. In de opwaartse beweging die het plaatje suggereert zie ik het opklimmen uit een dal en het plaatje past natuurlijk uitstekend bij het beeld dat je thuis en op je website hebt staan. Daarmee blijft het ook dicht bij jouzelf. De kleuren van het ontwerp vind ik wel erg hard. Die van Scopus roepen een warmer gevoel op.
Reageren op een reactie


frans van Hezewijk on woensdag 7 maart 2012 16:37
RTNKdesign, vind ik zoal ik vincent heb leren kennen het beste passen bij zijn persoon en het spreek mij persoonlijk ook aan, succes bij het vinden van het juiste logo, en met je bedrijf groetjes Frans
Reageren op een reactie


Anton Verhagen on donderdag 8 maart 2012 15:30
Scopus spreekt mij het meeste aan. Het pakt meteen de kern aan van je verhaal; ontplooing van persoon. Geen vergelijkingen van plooien of varianten daarvan.
Reageren op een reactie


hanneke on donderdag 8 maart 2012 18:59
Vincent, Scopus vind ik het mooist, qua kleur en vormgeving. Doet me denken aan het beeld dat in je kamer staat.
Reageren op een reactie


Antoinette on donderdag 8 maart 2012 21:44
Hoi Vincent, Ik vind die van RTNKDesign mooi en passend, met als goede 2e Scopus. RTNKDesign spreek me net iets meer aan. Het ontwerp heeft iets speels/kinderlijks en daar spreekt voor mij het op zoek gaan naar je oorsprong uit. De meerdere poppetjes staan voor mij voor de verbinding, de verbinding met de ander en hoe ik die ander, als ik weer meer verbinding voel met mijn oorsprong,op een andere manier kan benaderen. En het straalt ook uit dat je niet zonder de ander kunt. Succes met het kiezen!
Reageren op een reactie


Marco on zaterdag 10 maart 2012 12:58
Hey Vincent, Ik ga toch voor BBBworks of DS Design, voorkeur voor eerste. Je kunstwerk moet m.i. terugkomen en symboliseert alles wat jij biedt. Nadeel van DS Design vind ik dat de "C" er niet echt uitkomt. Ben benieuwd man...
Reageren op een reactie


Hanny Herremans on maandag 12 maart 2012 9:58
Hé Vincent, Ik ga voor DSdesign omdat het beeld zo mooi in de naam opgaat en vanwege jouw kunstwerk. Ook RTNKdesign vind ik mooi: staat symbool voor alles wat jij doet. Veel succes met de keuze!
Reageren op een reactie


Guido Kok on maandag 12 maart 2012 10:58
Ha vincent, Leuk dat je onze mening waardeert. Ik vind persoonlijk Scopus de meest passende bij jou en wat je doet. Zou daar wel wat aan toe willen voegen op basis van wat je betekent voor je klanten in combinatie met de wijze waarop je dit doet. Om met de laatste te beginnen. Je methode is mijns inziens vernieuwend en succesvol. Als je jezelf dan in een logo neer mag zetten hoort hier een letter bij zonder schreef. Dit oogt moderner, afwijkend van het establishment op jouw gebied en past bij jou. Het beeldmerk is sterk en kan ik mezelf ook in vinden. Vind het opkijken van de kleinere elementen echter duaal. Dit zou een neutralere blik kunnen zijn. Tot zover my 2 cents. Succes met je keuze en tot snel.
Reageren op een reactie


Wally on vrijdag 16 maart 2012 1:07
Hoi Vincent. Mij spreekt Scopus het meest aan. Ik kan me voorstellen dat personen waarmee je werkgerelateerd bent bezig geweest voor een ander logo kiezen. Voor het traject wat ik samen met jou heb doorlopen springt Scopus eruit. Ik, dat klein nietig, diep in de put. Door jouw aanpak weer opgebloeid. Ik sta er weer. Het middelste figuurtje wat boven de anderen uitkomt geeft dat voor mij weer. Jezelf terugvinden. Er weer staan. Dit op een rustige achtergrond en omgeven met een bijpassend lettertype voor de tekst!Ik ben benieuwd waarvoor je uiteindelijk kiest. Succes met je keuze!
Reageren op een reactie


Selma Zandwijk on donderdag 29 maart 2012 22:09
Geachte meneer, Bij toeval kwam ik op uw website terecht. Ik ben op zoek naar een coach voor mijn dochter, maar Den Bosch en Nijmegen is te ver weg voor haar, ze woont in Almere! Haar internet ligt er al een week uit. Ik zag dat u een verzoek doet om te reageren op een logo in wording. Wat leuk dat dit op deze manier kan via een wedstrijd. Mijn jongere broer ZZP zoekt ook nog een ontwerper voor een logo. Ik zal hem tippen over deze ontwerpsite. Ik ken u persoonlijk niet, mijn mening is puur objectief: Het logo van RTNKdesign, Besign, BBBworks en Sven Meijer spreken mij erg aan. Misschien door het samenspel van de personages? Van Scopus vind ik ook aardig, alleen de coach vind ik overheersend, alsof je als coach superieur bent over cliënten? Lengte doet er overigens ook niet aan toe lijkt mij het gaat om het gevoel en het innerlijk. De opstelling vind ik wel erg mooi tussen de tekst in. Het logo van Sven lijkt in kleur op die van Scopus en ook het chique lettertype lijkt er veel op, zijn artistieke poppetjes spreken mij aan. De andere genoemde ontwerpers gebruiken wat naïevere poppetjes. Die van RTNK vind ik erg vrolijk en straalt veel positiefs uit. Van Besign en BBBworks word ik ook erg blij als ik het beeld zie. Die van BBBworks vind ik treffend omdat daar de coach de cliënt de lucht in tilt. Ik vind de illustratie van Aquinones prachtig getekend. Ik ben erg benieuwd welk logo u gaat kiezen.De onderste versie van mamma misschien? Ook mooi, en ook de kleuren spreken mij wel aan van mamma, wat een grappige naam. Kortom over een tijdje hoop ik deze site te herinneren en zal ik kijken welk logo het geworden is. Succes met uw keuze. Met vriendelijke groeten, Selma Zandwijk
Reageren op een reactie
 
Plooi coaching/ Vincent Michels on donderdag 29 maart 2012 22:35
Dank u wel voor uw belangstelling en feedback. geeft weer voer voor nadenken! IK heb gekeken voor een coach in mijn netwerk in de buurt van Almere, maar kan u helaas niet adviseren. U ook veel succes met het vinden van de juiste "reisbegeleider".


Plooi Coaching on zaterdag 31 maart 2012 10:28
Het winnende ontwerp: http://home.kpn.nl/yeme60lm/plooi-huisstijl0.jpg Iedereen bedankt voor het meedenken!
Reageren op een reactie
 
Selma Zandwijk on zaterdag 31 maart 2012 12:45
Hartelijk dank nog voor de succeswensen, wat een mooie vergelijking 'reisbegeleiding'. Ik was benieuwd of u al een keuze had gemaakt tussen de logo's. Inderdaad en gefeliciteerd met het eindresultaat en uw beslissing. Met vriendelijke groeten, Selma


Replica Horloges on dinsdag 26 maart 2013 10:22
Ik was benieuwd of u al een keuze had gemaakt tussen de logo's. Inderdaad en gefeliciteerd met het eindresultaat en uw beslissing. Met vriendelijke groeten, Selma
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment