Plooi Coaching 's-Hertogenbosch - ontplooit mensen, verbindt teams, vitaliseert organisaties
Coachprofiel


In het weekend van 20 april is deze site volledig vernieuwd. 
Neem een kijkje op https://plooicoaching.nl

"Het is mijn passie om mensen te begeleiden in hun ontdekkingsreis naar zichzelf;
dat doe ik door het probleem in de diepste oorsprong aan te pakken: daar waar de sleutel zit om te komen tot een duurzaam positief resultaat": 

Feedback van relaties kunt u hier lezen en op mijn Linkedin-profiel.

Als coach ben ik een stevige spiegel die jou doortastend en doelgericht bij jezelf brengt: Die jou bewust maakt van jouw onbewuste beperkende patronen om je vervolgens te helpen die in de oorsprong duurzaam los te laten; die jou in verbinding brengt met jouw kwaliteiten en je helpt om die maximaal in te zetten. 
Vakinhoudelijke opleidingen en een ruime ervaring helpen me om de vraag achter de vraag te ontdekken, en daar doel- en resultaatgericht met jou aan te werken.

Speerpunten in mijn individuele begeleiding zijn persoonlijke stevigheid in alle levensgebieden(eigenheid, authenticiteit), vitaliteit en levensvisie (bewust keuzes maken) en interpersoonlijke vaardigheden. 

Heb je een
specifieke vraag?

Trainers-/ teamcoachprofiel
:

Vanuit een bedrijfskundige achtergrond en ruime management- ervaring ben ik daarnaast in staat mijn aanpak te vertalen naar team- en organisatieniveau. Hiermee draag ik graag bij in missie- strategie- en cultuurtrajecten binnen organisaties. Lees hier meer info over mijn achtergrond.

De professionele diversiteit in mijn  aanpak draagt bij aan het resultaatgericht en duurzaam bereiken of zelfs overtreffen van het vooraf bepaalde doel.

Ervaring:
Tot 2006 werkte ik als mensenmanager op management- en directieniveau binnen de zakelijke dienstverlening.  
Ervaringen op zakelijk en privégebied brachten me uiteindelijk dichter bij mijn passie; na het volgen van meerdere coachgerelateerde opleidingen zet ik mij sinds 2006 in als erkend, doorleefd  en gepassioneerd coach. Eerst in loondienst bij een gerenommeerd bureau, vanaf 2009 als zelfstandig ondernemer.

Vanaf 2006 coach en train ik mensen en teams op aanvraag van:

Organisaties:
Ricoh, TNO, Interpolis, Achmea, IFF, Rabobank Nederland, Gemeente ‘s- Hertogenbosch, Rabobank Hart van Brabant, Rabobank 's-Hertogenbosch e.o., Berenschot, ING, Geofox Lexmond, Allianz Versicherungen, Waterschap Dommel en Aa, Gemeente Breda, Provincie Noord Brabant, Gemeente Tilburg, UWV, Antea, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Baker Tilly Berk Accountants, Dura Vermeer, Mars, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Van Lanschot Bankiers, Woonveste, Lectric Group, Baker Tilly Berk Accountants, BDO Accountants.

Verwijzers : 
huisartsen, arbodiensten, GGZ.

Particulieren

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Naast individuele begeleiding ga ik, waar nodig, ook graag met organisaties en teams in gesprek over samenwerken, richting en synergie.