Plooi Coaching 's-Hertogenbosch - ontplooit mensen, verbindt teams, vitaliseert organisaties

In het weekend van 20 april is deze site volledig vernieuwd. 
Neem een kijkje op https://plooicoaching.nl


Plooi Coaching begeleidt bij:

Zelfbeeld/ eigenwaarde:
Welke dieperliggende ervaringen, gedachten en overtuigingen hinderen je in het maken van jouw keuzes, en het leiden van jouw leven? Door interventies op bewust en onderbewust niveau word je in staat gesteld om snel en doelgericht jouw innerlijke balans te hervinden.

Vitaliteit:
Hoe tevreden ben je over jezelf en jouw huidige leven, en wat zou je hierin willen veranderen? Wat geeft jou energie? Hoe geef je hieraan concreet een betere invulling? Ben je op tijd met jouw vraag of is misschien ook gericht vitaliteitsherstel nodig?

Afhankelijk van de vraag stellen we samen een maatwerkbegeleiding op.

Burnout/ Reïntegratie vanuit ziekte:
Wat was de aanleiding van jouw uitval?
Wat heeft die uitval jou ook opgeleverd?
Hoe (her)vind je snel en gericht jouw kracht en eigenheid en maak je  herhaling tot een onmogelijkheid?

Interpersoonlijke vaardigheid:Hoe maak je als mens verbinding met een ander? Hoe maak je van een gesprek een goed gesprek?  je ontwikkelt je in de basale vaardigheden die jou in elk levensgebied kunnen helpen meer jezelf, èn in verbinding te zijn.

Managementvaardigheid:
Wat maakt jou een goede manager? Hoe geef je situationeel leiding, hoe maak je van een groep medewerkers een team, hoe herken en stimuleer je de taakvolwassenheid en zelfstandigheid van jouw medewerkers? Wat is per situatie de meest effectieve manier van managen?

Competentie- ontwikkeling:
Welke vaardigheden en persoonlijke inbreng worden van jou gevraagd in jouw huidige of toekomstige baan? Welke vaardigheden heb je al in huis? Hoe maak je het mogelijk om die ook effectief in te zetten? Hoe ontwikkel je jezelf hierin doelgericht verder?

Rouwverwerking:
Het verlies van een dierbare is een ingrijpende ervaring, voor omgeving zonder die ervaring vaak moeilijk te bevatten.
Bij verlies en rouw hoort een proces wat ieder mens direct of op een later moment doorloopt, in zijn eigen tempo. Begeleiding is gericht op het herkennen, gericht en bewust doorlopen van fases in dit proces om het gevoel zo de plaats te geven die het verdient.


Begeleiding is mogelijk in het Nederlands en Engels. 

Wie is jouw coach? 

Wil je
Meer weten?